Νέα & Ανακοινώσεις
Νέα και Ανακοινώσεις

Νέα και Ανακοινώσεις (595)

Διάφορα νέα και δραστηριότητες που σχετίζονται με το Δήμο Καλυμνίων

Εδώ και κάποιους μήνες ο Δήμος Καλύμνου μαζί με 12 ακόμη νησιωτικούς δήμους συμμετέχει στον Συμβουλευτικό Κόμβο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ενεργειακή Φτώχεια (Energy Poverty Advisory Hub – EPAH).  Ως ενεργειακή φτώχεια ορίζεται ο αποκλεισμός ή η ανεπαρκής πρόσβαση των νοικοκυριών σε υπηρεσίες ενέργειας όπως θέρμανση, ψύξη, φωτισμός, γεγονός που επιφέρει δυσμενείς συνέπειες τόσο στην υγεία και την ευημερία, όσο και στο περιβάλλον.

Με την υποστήριξη του Δικτύου Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) και του οργανισμού ΙΝΖΕΒ, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν δράσεις για τον εντοπισμό και την καταγραφή της ενεργειακής φτώχειας καθώς και δράσεις ενημέρωσης και κατάρτισης για το προσωπικό των Δήμων αλλά και για τους πολίτες.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε μόνιμους και εποχιακούς κατοίκους του νησιού μας να συμμετέχουν στην έρευνα που διεξάγεται, συμπληρώνοντας  το παρακάτω ερωτηματολόγιο (https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EPAH_Kalymnos ). Ο χρόνος συμπλήρωσής του δεν ξεπερνά τα 15’ και δεν απαιτείται κανένα προσωπικό δεδομένο (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Σε μία εποχή που η ενεργειακή φτώχεια γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτή στον νησιωτικό χώρο, η συμμετοχή όλων είναι καθοριστική.

Εδώ μπορείτε να βρείτε υλικό και πληροφορίες σχετικά με τις Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές 2023

Πατήστε εδώ για πληροφορίες για τη ζωντανή αναμετάδοση των ανεπίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων.

Δείτε τα συνημμένα αρχεία, για τους συνδυασμούς Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, καθώς και τα εκλογικά κέντρα.

 

Για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, ο Δήμος Καλυμνίων λαμβάνει την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε ζωντανή αναμετάδοση των ανεπίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών 2023, όπως αυτά θα καταγράφονται τη βραδιά των εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν την καταμέτρηση ψήφων είτε μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook είτε μέσα από το επίσημο κανάλι του Δήμου στο Youtube.

Πρέπει να τονιστεί ότι τα αποτελέσματα που θα προβληθούν από τα παραπάνω κανάλια επικοινωνίας του Δήμου, είναι ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ. Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και τα αποτελέσματά της  επικυρώνονται από το αρμόδιο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 10771/19.06.2023 ΣΟΧ 2/2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Ημερομηνίες ενστάσεων από 14/09/2023 έως 23/09/2023 αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στον ΑΣΕΠ στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυνάπτεται το πρακτικό.

1. Οριστικός πίνακας κατάταξης ΣΟΧ 3/2023 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ 2023-2024
2. Πίνακας κατάταξης επιτυχόντων ΣΟΧ 3/2023 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ 2023-2024
Παρακαλούνται οι επιτυχόντες να παρουσιαστούν προς υπογραφή της σύμβασης την Τετάρτη 06/09/2023

 

Επισυνάπτονται.

Επισυνάπτεται ο διορθωμένος πίνακας.

Παράταση ενστάσεων μέχρι τη Δευτέρα 04/09/2023

Σελίδα 1 από 43
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates