Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 13:59

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Καλυμνίων προς νέο Λιμενάρχη Καλύμνου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 29-5-2020

Αγαπητέ Θεόφιλε

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων σου καθηκόντων ως Λιμενάρχη Καλύμνου, θα ήθελα να σου εκφράσω με τον πλέον επίσημο τρόπο τα θερμά μου συγχαρητήρια καθώς και τις ειλικρινείς ευχές μου για μακροημέρευση και κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνεις.

Είμαι βέβαιος ότι, ως έμπειρος Αξιωματικός και άριστος γνώστης της ευαίσθητης περιοχής μας αλλά και των ιδιαίτερων θεμάτων που καλείται συχνά να αντιμετωπίσει το Λιμεναρχείου Καλύμνου -στο οποίο Υπηρέτησες και από τη θέση του Υπολιμενάρχη- θα ανταποκριθείς με απόλυτη επάρκεια και επιχειρησιακή ετοιμότητα στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν.

Η άκρως επιτυχημένη θητεία σου ως Διοικητής της νεοϊδρυθείσας ΑΕΝ Καλύμνου αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την διασφάλιση της επιτυχημένης σου θητείας και από τη θέση του Λιμενάρχη Καλύμνου.

Εύχομαι για άλλη μια φορά τα καλύτερα, προσβλέποντας στην ευδόκιμη μεταξύ μας συνεργασία και να είσαι βέβαιος, ότι -ως Δήμαρχος- θα βρίσκομαι πάντα ενεργά στο πλευρό του Λιμεναρχείου μας, όσο και σε εσένα προσωπικά, σε οτιδήποτε προκύψει .

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Καλύμνου

Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

Διαβάστηκε 1105 φορές