• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα & Ανακοινώσεις
  • Προσωρινός πίνακας κατάταξης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 14:51

Προσωρινός πίνακας κατάταξης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Καλυμνίων , ο προσωρινός πίνακας κατάταξης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.

Σύμφωνα με την κατάσταση υπεβλήθησαν 31 αιτήσεις για τις 20 θέσεις μερικής απασχόλησης.

 Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη εργάσιμης ημέρας της ανάρτησής, δηλαδή την Παρασκευή 19/8/2022 και λήγει την Δευτέρα 22/8/2022 ώρα 24:00.

Η αντίρρηση υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μόνο από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή της αίτησης ή αυτή που δηλώθηκε στην αίτηση. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγραφεί ως θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος η ένδειξη «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ».
Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων. Οι τελικοί πίνακες θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος και στην ιστοσελίδα του δήμου.
Για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων ο πίνακας συμπληρώθηκε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης και τα αρχικά αντί ολόκληρου του ονοματεπωνύμου.

Πατήστε στο συνημμένο αρχείο παρακάτω, για να δείτε τον πίνακα.

Διαβάστηκε 385 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 12:43

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.