• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα & Ανακοινώσεις
  • Ευχαριστίες της κας Παπαβασιλείου, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού προς τον κο Νέστορα Φρατζή, Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλυμνίων
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 20:38

Ευχαριστίες της κας Παπαβασιλείου, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού προς τον κο Νέστορα Φρατζή, Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλυμνίων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 11-5-2017

Παραθέτουμε ευχαριστίες της κας Παπαβασιλείου, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού προς τον κο Νέστορα Φρατζή, Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλυμνίων.

"Αγαπητέ Κύριε Φρατζή,
Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξη του δημοσιογραφικού ταξιδιού που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα. Οι δημοσιογράφοι του NationalGeographic Traveler έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένες από την φιλοξενία στην Κάλυμνο και εξέφρασαν θετικά σχόλια.
Για μία ακόμη φορά καταφέρατε με τις ενέργειές σας να προβάλλετε το νησί της Καλύμνου με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να μεταδώσετε την παραδοσιακή νησιωτική φιλοξενία.
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη υποστήριξη στην προσπάθεια που καταβάλουμε να διαφημίσουμε τα νησιά μας στις διεθνείς αγορές. Αυτή η προσπάθεια απαιτεί ομαδικό πνεύμα και είναι χαρά μας να έχουμε μία τόσο καλή συνεργασία.
Με εκτίμηση,
Μαριέτα Παπαβασιλείου
Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού,
Αθλητισμού & Πολιτισμού"

Διαβάστηκε 1195 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates