Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 13:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 4-5-2020

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα μέλη Εθελοντικών Δράσεων που επιχειρούν τον τελευταίο καιρό στο Νησί μας.
Η ομάδα του Παναγιώτη Βούρου, του Μιχάλη Καλογεράκη, καθώς και του Μιχάλη Γλυνάτση προέβησαν σε καθαρισμούς και ευπρεπισμό διαφόρων χώρων σε όλο το ανάπτυγμα της Καλύμνου μας.
Τέτοιες πρωτοβουλίες, βοηθούν σημαντικά τις προσπάθειες του Δήμου Καλύμνου και ειδικότερα της Υπηρεσίας Καθαριότητας της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας, για να διατηρηθεί καθαρό το φυσικό και αστικό περιβάλλον και ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο εσάς καθώς και όλους εκείνους οι οποίοι συμμετέχουν και βοηθούν σε τέτοιες δράσεις με κάθε μέσο, στερούμενοι του προσωπικού τους χρόνου.
Το φιλότιμο, το μεράκι και η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς είναι πραγματικά πολύτιμη και έχει ξεκάθαρη αποτύπωση στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Τα ευρήματα τέτοιων πρωτοβουλιών πρέπει να μας προβληματίσουν έντονα, γιατί αντικατοπτρίζουν το πώς μερικοί συνδημότες μας αντιλαμβάνονται τον Δημοτικό χώρο.
Μαζί θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις κακές νοοτροπίες και να δώσουμε τη μάχη χέρι χέρι ώστε το πανέμορφο νησί μας να επανακτήσει τη λάμψη του.
Ο Δήμος Καλύμνου, στηρίζει έμπρακτα αυτές τις προσπάθειες παρέχοντας διάφορα υλικά που είναι απαραίτητα για την επιτυχή πραγματοποίηση τους, όπως γάντια, σακούλες απορριμμάτων καθώς και απορριμματοφόρα τα οποία με σχετική εντολή της Υπηρεσίας επεμβαίνουν αμέσως μετά την κάθε δράση ώστε ο χώρο να είναι άμεσα καθαρός.
Υπεύθυνος, κατόπιν εντολής μου, για την συνεννόηση όλων των Εθελοντικών ομάδων με τον Δήμο Καλύμνου, ορίζεται ο Μικές Ζηρούνης, ο οποίος θα ενημερώνεται έγκαιρα και σίγουρα 5 ημέρες πριν από κάθε δράση ώστε να μπορεί η υπηρεσία να παρέχει τα απαιτούμενα υλικά.
Εύχομαι επιτυχίες στο έργο σας, να αναδεικνύετε με την δράση σας, την καλή πλευρά των ανθρώπων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Διαβάστηκε 787 φορές