Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 16:08

Πρόσκληση στη γιορτή της Ελληνικής Ομογένειας του Ντάργουιν

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 18-5-2015

Κύριε Πρόεδρε

 

Εκ μέρους του συνόλου της δημοτικής αρχής, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για την πρόσκληση την οποία μας απευθύνατε, προκειμένου να παραστούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ελληνική ομογένεια στο Ντάργουιν της Αυστραλίας.

.

 

Το μυαλό και η ψυχή μας βρίσκεται πάντα στους εκτός Καλύμνου συμπατριώτες μας, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για μια καλύτερη ζωή, χωρίς  ποτέ να ξεχνούν την ιδιαίτερη πατρίδα τους. 

Ωστόσο, ιδιαίτερα σοβαρές ανειλημμένες υποχρεώσεις  δεν θα επιτρέψουν δυστυχώς,  σε εμένα προσωπικά, όσο και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Γ.Ψαρά,, να παρευρεθούμε κατά το διάστημα αυτό κοντά σε εσάς και τους συμπατριώτες μας, λόγω των πολύ σημαντικών ζητημάτων, που αντιμετωπίζει ο Δήμος της Καλύμνου καθώς και της ιδιαίτερα δυσχερούς συγκυρίας, στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Την δημοτική αρχή, θα εκπροσωπήσουν σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 131/2015 απόφαση του Δ.Σ., οι αντιδήμαρχοι κ .κ. Ρήγας Μικές και Ζαϊρης Κώστας, ενώ εκ μέρους των αντιπολιτεύσεων του δημοτικού συμβουλίου θα παραστούν -όπως μας ενημέρωσαν- οι επικεφαλής, κύριοι Μαστροκούκος Ιω. , Μαύρος Γ. και Χούλλης Σακ.

Ελπίζω ειλικρινά, ότι θα μας δοθεί στο μέλλον ανάλογη ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους Καλύμνιους του Ντάργουιν, σε μια ευνοϊκότερη για τον τόπο μας συγκυρία, και παρακαλώ να διαβιβάσετε σε όλους τους συμπατριώτες μας τις θερμότατες  ευχές μου για πρόοδο και ευημερία.

                                                   

                                                         Με εκτίμηση

                                                          Ο Δήμαρχος

                                                              Ιωάννης Αντ. Γαλουζής

Διαβάστηκε 1529 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:24

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates