Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 14:26

Δελτίο τύπου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 22-9-2020

Τις τελευταίες ημέρες η παράταξη του κ Γαλουζή με διαδοχικές συνεντεύξεις τόσο του ίδιου, όσο και του κ. Μαγκούλια θέτει το θέμα της συνεργασίας με την παράταξή μας.
Μάλιστα ο κ. Γαλουζής απειλεί ότι θα επανεξετάσει η παράταξή του τη θέση της σε νέα συνεδρίασή της, ενώ ο κ. Μαγκούλιας υποστηρίζει ότι η συνεργασία δεν μπορεί να είναι ... a la carte. Συμφωνούμε απολύτως.
Δε διατυπώσαμε ποτέ πρόταση στον κ. Γαλουζή και την παράταξή του για συνεργασία a la carte. Όμως η συμπεριφορά του ιδίου και ορισμένων μελών της παράταξής του είναι a la carte, σε αντίθεση με τη συμπεριφορά της παράταξης του κ. Μπούκη.
Για παράδειγμα: ο κ. Γαλουζής για πέντε έτη όχι μόνο δεν έκανε τίποτε για τον ΧΥΤΑ, αλλά πολύ περισσότερο ξόδεψε 405.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 100.000 χωρίς καμιά διαδικασία και η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοσύνη.
Επιπλέον όταν το 2018 έστειλε ένα απλό τοπογραφικό διάγραμμα στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου κατ' αρχήν να του γνωρίσουν εάν ο χώρος ενδείκνυται για τη δημιουργία ΟΕΔΑ ( Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων) και η Διεύθυνση Δασών Νομού Δωδεκανήσου του απάντησε ότι 32 στρέμματα ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο ως χορτολιβαδική έκταση, δε βρήκε μια λέξη να απαντήσει, όταν ο Δήμος μας πλήρωσε γι' αυτήν την έκταση το 2000 137.000.000 δρχ.
Έρχεται λοιπόν τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος των διαδικασιών να μας κάνει κριτική γιατί...καπνίζει ο ΧΑΔΑ, σαν πέντε χρόνια να μην κάπνιζε.
Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς έναν απολογισμό της πενταετίας του κ. Γαλουζή;
Διακατεχόμενοι από πνεύμα συνεργασίας δεν το κάναμε. Αλλά δε θα δεχθούμε και άδικη κριτική. Γιατί δεν είναι η συνεργασία μας a la carte.
Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που δεν μπορεί να ελέγξει ορισμένα μέλη της παράταξής του και εμφανίζονται ως διασπαστές της "συνεργασίας".
Θα συνιστούσαμε λοιπόν ειλικρίνεια, ευθύτητα και συνέπεια. Διαφορετικά λυπούμαστε , αλλά η συνεργασία μας εις το εξής δε θα είναι a la carte...

Από το Γραφείο Δημάρχου
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστηκε 562 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates