Παρασκευή, 22 Μαϊος 2015 14:35

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με το Βουλευτή Δωδεκανήσου κο Ηλ. Καματερό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 22-5-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα o Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, με τον  Βουλευτή  Δωδεκανήσου κο Ηλ. Καματερό και συνεργάτες του.

.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν την ευρύτερη  αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας καθώς και  την προώθηση των απαραίτητων διαδικασιών προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ο κος δήμαρχος, έθεσε στον κο Ηλ. Καματερό μια σειρά από θέματα στα οποία ζήτησε την ενεργό συμβολή του ως προς την προώθησή τους προς τα αρμόδια κέντρα λήψης αποφάσεων. 

Συγκεκριμένα, τέθηκαν ζητήματα όπως η αποκατάσταση των υφιστάμενων ΧΑΔΑ, τα λειτουργικά προβλήματα καθώς και η υποστελέχωση του Νοσοκομείου του νησιού μας, τόσο σε ιατρικό όσο και σε βοηθητικό προσωπικό.

 Συζητήθηκε ακόμα το θέμα της αναβάθμισης της ακτοπλοϊκής  σύνδεσης του νησιού μας με τα υπόλοιπα νησιά της περιφέρειας μας αλλά και το κέντρο, της αναγκαιότητας πρόβλεψης δαπανών για την τοπική αυτοδιοίκηση, με σκοπό την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού κύματος, καθώς και το πρόβλημα  της καταπάτησης χώρων του δημοσίου και της συνακόλουθης επιβολής των ανάλογων προστίμων. 

 Τέλος ο κος Ηλ. Καματερός, ενημέρωσε τον κο δήμαρχο –μεταξύ άλλων- σχετικά με θέματα που αφορούν τη διατήρηση του ειδικού φορολογικού καθεστώτος στα νησιά, (ΦΠΑ) μέτρο το οποίο η κυβέρνηση επιθυμεί να διασφαλίσει με  κάθε τρόπο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο διοικητής του Νοσοκομείου κος Ιω. Σοροκάκης καθώς και μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1705 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:24

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates