Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 13:35

Δελτίο τύπου σχετικά με τη Δημοτική Συγκοινωνία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 5-6-2015

Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό γεγονός, σε μια τόσο δυσχερή για τον τόπο μας συγκυρία και σε μια Κάλυμνο που μαστίζεται από άπειρα προβλήματα και δυσλειτουργίες, να αναγκάζεται η δημοτική αρχή να ασχολείται με την καταστροφική και αντι-αναπτυξιακή πολιτική όσων επιδιώκουν την οπισθοδρόμηση. 

.

 

Το θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας, την οποία παραλάβαμε σε άθλια –κυριολεκτικά- κατάσταση, με αποδεκατισμένο στόλο και οχήματα ανασφάλιστα χωρίς τις απαραίτητες νομιμοποιήσεις, έχει γίνει όπως φαίνεται τον τελευταίο καιρό το λαμπρό πεδίο δόξας για ορισμένους.

Με «συστηματικές» προσπάθειες υπονόμευσης, κατά τη συνηθισμένη του άλλωστε τακτική, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, επιδιώκει να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σύγχυση σε υπηρεσίες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και φυσικά στους συμπατριώτες μας, σε σχέση με το θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας.  

Δεν θα του κάνουμε τη χάρη να απολογηθούμε για τις δικές του παραλείψεις. Δεν θα απολογηθούμε για τον αγώνα που δίνουμε όλοι μας καθημερινά, προκειμένου να θεραπεύσουμε την αποσαρθρωμένη κατάσταση που παραλάβαμε και να εξυπηρετήσουμε στο μέτρο του δυνατού, τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, ιδιαίτερα εν όψει της τουριστικής περιόδου. 

Ο καθένας κρίνεται για τις πρακτικές που ακολουθεί και τους στόχους που θέτει, στο πέρασμα του από τα κοινά αυτού του τόπου. 

Η δημοτική μας αρχή, κλήθηκε από τους συμπατριώτες μας να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα, που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά, λόγω της όποιας αναποτελεσματικότητας ή αδιαφορίας των προκατόχων μας. Αυτή λοιπόν είναι η πρωταρχική μας επιδίωξη. 

Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις και ο καταστροφικός πόλεμος. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και ταγμένοι στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του Καλυμνιακού λαού και σε αυτή την κατεύθυνση στρέφονται όλες μας οι προσπάθειες. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί ορισμένους.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1203 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 13:38

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates