Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 10:11

Δελτίο τύπου για Δημοτική Αστυνομία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 15-06-2015

Με μια συνάντηση στο γραφείο του, ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής, καλωσόρισε σήμερα τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, η οποία επανασυστήνεται πλέον ως υπηρεσία στο Δήμο μας.

Η δημοτική αστυνομία , επανέρχεται στο Δήμο Καλύμνου, ως αυτοτελής υπηρεσία, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Γ. Πανούση.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τους υπαλλήλους, ο κος δήμαρχος αφού τους καλωσόρισε και  ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, τους ενημέρωσε σχετικά με την αναγκαιότητα ουσιαστικής εκ νέου ενεργοποίησης της υπηρεσίας. 

.

 

Ο κος δήμαρχος τόνισε με έμφαση, ότι οι προσδοκίες της δημοτικής αρχής, από την επαναλειτουργία της δημοτικής αστυνομίας είναι ιδιαίτερα μεγάλες, καθώς τα προβλήματα αστυνόμευσης και γενικότερης διατήρησης της τάξης στο νησί μας, τα οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει, είναι σύνθετα και πιεστικά.  Επεσήμανε δε, ότι θα πρέπει άμεσα να αναλάβει δράση, ούτως ώστε να εφαρμόζονται στην πράξη και να διαφυλάσσονται  οι σχετικές αποφάσεις που λαμβάνονται από το δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική αστυνομία , με τη νέα της σύνθεση, αριθμεί πλέον επτά υπαλλήλους, οι οποίοι είναι στη διάθεση του Δήμου της Καλύμνου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1473 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 13:55

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates