Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 12:56

Επίσκεψη του Δημάρχου Καλυμνίων Ι. Γαλουζή και του Αντιδημάρχου Μ. Ρήγα στις Βρυξέλλες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 24-06-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες 23/6/2015 ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κο Μ. Ρήγα, προκειμένου να παραστεί στις εργασίες και να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με το διαδημοτικό Δίκτυο Αειφόρων Νήσων «ΔΑΦΝΗ».

.

 

Το δίκτυο  ΔΑΦΝΗ, είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία μέσω των οργάνων και της λειτουργίας της επιθυμεί να συμβάλει κυρίως στη διατήρηση και προστασία του αιγαιοπελαγίτικου περιβάλλοντος, το οποίο αποτελεί βασικό οικονομικό πόρο σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και στην ενδυνάμωση του ρόλου της τοπικής κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης των νησιών. 

Ακόμα στους γενικότερους στόχους του δικτύου, εντάσσεται και η διαμόρφωση, μέσα από το διπλό σύστημα στοχοθετήσεων και ελέγχων, των προϋποθέσεων για υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των νησιών εκείνων που στοχεύουν στην πιστοποίηση της ποιότητας, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, καθώς και  στη δημιουργία των βάσεων για επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των νησιών του Αιγαίου, σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, και της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων

Οι νησιωτικοί ΟΤΑ, μέλη του δικτύου, που αναλαμβάνουν και υλοποιούν συγκεκριμένες δράσεις, πιστοποιούνται με το ΣΗΜΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

 

Διαβάστηκε 1207 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 13:54

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates