Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 13:42

Συναντήσεις Δημάρχου στις 15 Ιουλίου 2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 15-7-2015

Συνάντηση με τους πρώτους επιτυχόντες του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, είχε σήμερα Τετάρτη στο γραφείο του, ο δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής.

.

 

Ο κος δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τα πρώτα δεκαεννέα άτομα, που θα αναλάβουν εργασία για διάστημα πέντε μηνών στο Δήμο, τόνισε την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου με προσωπικό.

Αναφέρθηκε στην άμεση  αναγκαιότητα για κάλυψη σημαντικών κενών σε διάφορους νευραλγικούς τομείς του Δήμου, όπως είναι οι διοικητικές-οικονομικές υπηρεσίες, ο τομέας της καθαριότητας αλλά και η κάλυψη λειτουργικών αναγκών ορισμένων Νομικών προσώπων, στην ευρύτερη διοικητική δομή του Δήμου.

Στο άμεσο προσεχές διάστημα, πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία στο Δήμο, επιπλέον έντεκα άτομα, τα οποία θα διοχετευθούν επίσης σε υπηρεσίες του Δήμου.

Στη συνέχεια ο κος δήμαρχος δέχθηκε στο γραφείο του την ομάδα του 1ου Λυκείου Καλύμνου, η οποία διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο σε πρόσφατο διαγωνισμό εικονικής επιχείρησης και καινοτόμου επιχείρησης, συνοδευόμενη από  την καθηγήτριά τους κα Ν. Φράγκου. 

 Ο κος δήμαρχος βράβευσε τα παιδιά και την καθηγήτρια για την επιτυχία τους, τους ευχήθηκε κάθε πρόοδο στις μελλοντικές τους προσπάθειες και σημείωσε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης τους σε όλα τα επίπεδα, με τα μέσα και τις δυνατότητες που διαθέτει. 

Μετά την επιτυχία τους αυτή, η ομάδα των παιδιών θα ταξιδέψει στο Βερολίνο, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα σε αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από 28-31 Ιουλίου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1482 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 13:59

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates