Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 12:28

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ζανετίδη και τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Θεμέλαρο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 25-8-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα κο Φιλ. Ζανετίδη και τον Έπαρχο Καλύμνου κο Γ. Θεμέλαρο είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής,  παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας κου Κ. Ζαϊρη και του δημοτικού συμβούλου κου Χ. Πλάτση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την επεξεργασία προτάσεων σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος .

.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας του κου Αντιπεριφερειάρχη καθώς και θέματα σχετικά με τον καθορισμό προτεραιοτήτων σε έργα ενταγμένα στο τεχνικό πρόγραμμα Περιφέρειας. 

Ιδιαίτερα τονίστηκε από τον κο δήμαρχο η αναγκαιότητα πρόταξης -προς υλοποίηση-  συγκεκριμένων  έργων,  όπως είναι οι αναπλάσεις- πλακοστρώσεις του ιστορικού κέντρου του νησιού μας και η αποκατάσταση –εκβάθυνση του λιμανιού, που κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να υπάρξει η  δυνατότητα προσέγγισης μεγάλων πλοίων. 

Συζητήθηκε ακόμα η δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, των απαραίτητων εργασιών επισκευής και συντήρησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Τέλος συζητήθηκε και το φλέγον ζήτημα των ημερών, το μεταναστευτικό, προς την κατεύθυνση της  αντιμετώπισης των  συνεχώς αυξανόμενων ροών προς το νησί μας, την επίσπευση των διαδικασιών επανα-προώθησης προς τις χώρες προορισμού τους καθώς και τους προσφορότερους και ασφαλέστερους τρόπους προσωρινής φιλοξενίας των άτυπων μεταναστών, ούτως ώστε να μην δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα στην τοπική κοινωνία.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1410 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 14:24

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates