Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 12:46

Ενημέρωση για τη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 26-10-2015

Ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών μας για τα όποια προβλήματα  παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας στο νησί μας.

.

 

Δυστυχώς, όπως είναι ήδη γνωστό, η δημοτική αρχή παρέλαβε και έπρεπε να στήσει εξ αρχής μια υπηρεσία με τεράστια λειτουργικά προβλήματα. Με ένα στόλο οχημάτων φθαρμένο και γερασμένο και με οχήματα τα οποία βρίσκονται επί σειρά ετών εκτός Καλύμνου για επιδιορθώσεις. 

Οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι εκ μέρους της δημοτικής μας αρχής καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες και τα απαραίτητα χρονοδιαγράμματα να καταστεί δυνατή, το συντομότερο δυνατόν, η παροχή των απαραίτητων αλλά και ποιοτικών υπηρεσιών συγκοινωνίας στο νησί μας. 

Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες έγκρισης, μέσω σχετικής απόφασης δημοτικού συμβουλίου, για την προμήθεια ενός λεωφορείου, μέσα από την προβλεπόμενη διαδικασία διαγωνισμού. 

Σημειωτέον δε, ότι η αγορά νέων λεωφορείων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν το 2016, καθώς δεν έχει ενταχθεί στο ενιαίο πρόγραμμα προμηθειών του έτους 2015.

Είμαστε ωστόσο αποφασισμένοι να δώσουμε ριζικές και αποφασιστικές λύσεις στην αντιμετώπιση αυτού του χρόνιου προβλήματος για το νησί μας, όσα προσκόμματα και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε στην προσπάθειά μας αυτή.

Διαβάστηκε 1254 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 14:25

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates