Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 14:56

Εκδήλωση παρουσίασης σχεδίου αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 3-12-2015

Πραγματοποιήθηκε χτες 2/12/2015 στη Ρόδο, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση. 

.

 

Το Δήμο μας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Μικές Α. Ρήγας, ο οποίος κατέθεσε σχετική  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου,  καθώς και υπόμνημα του Δημάρχου Καλυμνίων για την αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών στο νησί μας αλλά και την Επαρχία Καλύμνου γενικότερα, μέσω της αναβάθμισης του Α.Τ Καλύμνου σε  Αστυνομική Διεύθυνση. 

Στη τοποθέτησή του ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα ύπαρξης Αστυνομικού Σταθμού τόσο στη Ψέριμο όσο και στο Βαθύ. Μάλιστα για τη στέγαση αυτών των σταθμών υπήρξε δέσμευση από πλευράς του  αντιδημάρχου για παραχώρηση χώρων εκ μέρους του δήμου. 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη , κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητάς του και  επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά το θετικό κλίμα συνεργασίας, που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Καλυμνίων και Περιφέρειας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

 

Διαβάστηκε 995 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 14:56

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates