Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 12:48

Συνάντηση Δημάρχου Καλυμνίων με τη βουλευτή του ΚΚΕ κα Ελπίδα Παντελάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 22-12-2015

Συνάντηση εργασίας με τη βουλευτή του ΚΚΕ κα Ελπίδα Παντελάκη, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή μας ως μέλος της Κ.Ε.Δ.Ε., είχε σήμερα στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα, ο δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής.

.

 

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του δήμου της Καλύμνου, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα, μέσα στα δεδομένα και ιδιαίτερα ασφυκτικά δημοσιονομικά πλαίσια.

Ο κος δήμαρχος τόνισε την οικονομική δυσχέρεια καθώς και την υποστελέχωση των υπηρεσιών, με την οποία βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπος ο Δήμος μας, στην προσπάθειά του να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και να οδηγηθεί στην ανάπτυξη.

Αναφέρθηκε επίσης, σε θέματα που πιέζουν σε καθημερινή βάση το Δήμο μας, όπως είναι η έναρξη υλοποίησης των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων, τα οποία και αποτελούν ζητήματα άμεσης προτεραιότητας.

Τέλος ο κος δήμαρχος, στάθηκε ιδιαίτερα στο προσφυγικό ζήτημα υπογραμμίζοντας την επί της ουσίας στήριξη και προσπάθεια, που έχει καταβάλει ο Δήμος της Καλύμνου προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των καθημερινών προσφυγικών ροών, σε συνεργασία με τις τοπικές εθελοντικές οργανώσεις καθώς και τις υπηρεσίες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1242 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates