Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 18:22

Υπογραφή σύμβασης συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καλυμνίων και το ΚΕΘΕΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 23-3-2016

Υπογράφτηκε σήμερα 23/3/2016 σύμβαση συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καλύμνου, εκπροσωπούμενο από τον δήμαρχο κο Ιω. Γαλουζή και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή του κο Γκιτάκο Βασίλειο και τον επιστημονικό συνεργάτη κο Μιχ. Σκουλά.  

 

Η σύμβαση αυτή είναι τριμερής, καθώς εκτός από τους δυο προαναφερθέντες ετέρους, περιλαμβάνει και χρηματοδότηση από ιδιώτη χορηγό και συγκεκριμένα τον συμπατριώτη μας επιχειρηματία κο Ιωάννη Χαλίκο, η οποία θα αφορά την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του κέντρου στο νησί μας, για μια πενταετία.

Ο κος δήμαρχος αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ευτυχή κατάληξη αυτής της συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καλύμνου και το ΚΕΘΕΑ, με την υπογραφή της σύμβασης, τόνισε τον πρωτοποριακό και καινοτόμο χαραχτήρα αυτής της πρωτοβουλίας, που περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός πολυδύναμου κέντρου στην Κάλυμνο, για την ανακούφιση της νεολαίας που δίνει τον δικό της αγώνα για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών . 

Τόνισε ωστόσο κλείνοντας ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το κομμάτι της καταστολής στο θέμα της αντιμετώπισης των ναρκωτικών και θα πρέπει ως κοινωνία και ως άτομα, να δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και επαγρύπνηση.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1034 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 14:35

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates