Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 13:38

Σχετικά με την εμφάνιση του κ. Διακομιχάλη στον τηλεοπτικό σταθμό Αιγαίο TV

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 1-4-2016

Στην τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Διακομιχάλη , στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αιγαίο ΤV χθες Πέμπτη 31-3-2016, οι τηλεθεατές  απήλαυσαν ένα Διακομιχάλη από τα παλιά .

Ξεκίνησε με δήθεν ήπια κριτική, συνέχισε με βόμβες συνολικής ισχύoς τρακατρούκας και κατέληξε με απειλές σε όλους αυτούς που τολμούν να μιλούν μαζί του και να τον κριτικάρουν .

 

Χαρακτήρισε τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη  Γαλουζή ως αρνητικό παράδειγμα προς τους νέους που σκέφτονται να ασχοληθούν με τη πολιτική, θεωρώντας μάλλον ότι ο ίδιος είναι το μόνο ζωντανό παράδειγμα επί της γης, για να ασχοληθεί κάποιος νέος με τη πολιτική.

Όταν τόλμησε ο αντιδήμαρχος κ. Κ. Ζαϊρης να διορθώσει τον κ. Διακομιχάλη σε σχέση με ένα έργο, ούτε λίγο ούτε πολύ, του απάντησε ότι πρέπει να προσέχει όταν  μιλάει μαζί του . 

Κατά την προσφιλή του μέθοδο, μηδένισε τις προσπάθειες και το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής και εκθείασε το δικό του . 

Σύμφωνα με εκείνον, όλα τα έκανε καλά, κάποια τα είχε δρομολογήσει αλλά δεν πρόλαβε και τα υπόλοιπα τα είχε σκεφτεί αλλά έχασε τις εκλογές . Αν είχε βγει, η Κάλυμνος θα χόρευε τώρα σε ρυθμούς εκατοντάδων έργων, όπως τότε που έλεγε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2011 θα προσλάμβανε 150 εργάτες για τα έργα με αυτεπιστασία .

Προφανώς είναι θιασώτης του ρητού ότι «Η πολιτική είναι η τέχνη του ιδεατού».

Έχει την απαίτηση να αποκαλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, άσχετους και ανίκανους και ταυτόχρονα να τους απειλεί όταν εκείνοι προσπαθούν να αμυνθούν .

Αυτό που τελικά τον ενοχλεί, είναι ότι η παρούσα Δημοτική αρχή πραγματικά αντιπροσωπεύει το νέο, σε αντίθεση με κείνον που εκπροσωπεί το παλιό και το φθαρμένο. Είναι από τους πολιτικούς που, όταν δε μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει, χρησιμοποιεί κάθε λεκτικό μέσο, ακόμα και απειλές σε προσωπικό επίπεδο, για να «λυγίσει» τον άλλο .    

Εμείς απλά τον πληροφορούμε ότι στο πρόσωπο του Δημάρχου κ . Ιω. Γαλουζή βλέπουμε ένα άνθρωπο με όραμα, τιμιότητα και όρεξη για δουλειά .

Επίσης, στηρίζουμε στο έπακρο τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Ζαϊρη και τις ενέργειες του στο τομέα των έργων, σε μια εποχή που γενικότερα δεν ευνοεί την παραγωγή και την χρηματοδότηση τους.  Με μία υποστελεχωμένη τεχνική υπηρεσία, εκτελεί έργα και ωριμάζει φακέλους για την ένταξη έργων σε προγράμματα .   

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια παρά την «συναίνεση»  που μας προσφέρει, γιατί αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στο λαό της Καλύμνου και απέναντι στη συνείδηση μας .  

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 838 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 13:49

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates