• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (ΟΕΘΑ)
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 08:36

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (ΟΕΘΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 1-7-2016

Πραγματοποιήθηκε την 1/7/2016 στην  αίθουσα συσκέψεων του Δήμου Καλυμνίων,  συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου  (ΟΕΘΑ), με θέμα την διοργάνωση της 28ης συνάντησης , η οποία για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας.

 

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ζαϊρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού κ. Διαμαντής, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου.

Η συζήτηση αφορούσε τον συντονισμό των ενεργειών και των εργασιών τόσο του Δήμου Καλυμνίων όσο και της ΟΕΘΑ, εν όψει της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, με αφορμή την οποία –στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη– πρόκειται να  επισκεφθούν το νησί μας 600 περίπου άτομα.

Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από τις συζητήσεις και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για την επιτυχία της διοργάνωσης και την προβολή του νησιού μας.

Διαβάστηκε 965 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 10:09

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates