• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 10 ετών του Θερινού Κύκλου Εντατικών Μαθημάτων του Προγράμματος Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Charles Darwin
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 11:43

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 10 ετών του Θερινού Κύκλου Εντατικών Μαθημάτων του Προγράμματος Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Charles Darwin

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 8-7-2016

Χθες έλαβε χώρα εκδήλωση για τη συμπλήρωση 10 ετών του Θερινού Κύκλου Εντατικών Μαθημάτων του Προγράμματος Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Charles Darwin, στο ισόγειο του αναγνωστηρίου «Αι Μούσαι». Σε αυτή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καλυμνίων και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Μητροπολίτης κος Παΐσιος, το ακαδημαϊκό προσωπικό και η συντονιστική επιτροπή του Προγράμματος και άλλοι παρευρισκόμενοι.

 

Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή, τον Μητροπολίτη κο Παΐσιο, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Charles Darwin, κο Brian Mooney, τον επικεφαλής του Προγράμματος, κο Γιώργο Φραζή, την εκπρόσωπο του ιδρύματος που χρηματοδοτεί το Πρόγραμμα, κα Αγγελική Πούλου και άλλους παρευρισκομένους.

Τόσο ο κος Brian Mooney όσο και ο Δήμαρχος Καλυμνίων, σε συνέχεια της πρότασης του Δημάρχου προς τον κο Mooney για υποτροφίες Καλυμνίων για μεταπτυχιακά/διδακτορικά προγράμματα στην πρόσφατη επίσκεψη της Καλυμνιακής Αντιπροσωπείας στο Ντάργουιν, έθεσαν το ζήτημα της υποτροφίας για ένα άτομο από την Κάλυμνο, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Πανεπιστήμιο Charles Darwin.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του Προγράμματος βράβευσαν όλους αυτούς που διαχρονικά συνετέλεσαν στην επιτυχία του. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλυμνίων απένειμε αναμνηστικά δώρα στον Πρόεδρο του Τμήματος, κο Mooney, τον Επικεφαλής του Προγράμματος, κο Γιώργο Φραζή, την εκπρόσωπο του ιδρύματος που χρηματοδοτεί το Πρόγραμμα, κα Αγγελική Πούλου και το συνεργαζόμενο ακαδημαϊκό προσωπικό και φοιτητές. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και να απονείμει αναμνηστικό δώρο και στον μέγα υποστηρικτή αυτής της προσπάθειας, Πρόεδρο της Καλυμνιακής Αδελφότητας, κο Ιωάννη Χαλίκο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, παρατέθηκε δείπνο από το Δήμο Καλυμνίων προς όλους τους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

 

Διαβάστηκε 903 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 10:17

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates