Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 08:19

Εκδήλωση προς τιμήν του Σωματείου Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου – Αθήνας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 25-7-2016

Το  Σάββατο 23 Ιουλίου 2016  ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Α. Γαλουζής παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Αναγνωστήριο Καλύμνου   ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ προς τιμήν του Σωματείου Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου – Αθήνας .

 

Στη σύντομη τοποθέτηση του ο κος Γαλουζής εξήρε το ρόλο του σωματείου στην κατεύθυνση της δημιουργίας φίλων της Ελλάδας αλλά και της Καλύμνου στα 23 χρόνια λειτουργίας του. Αναφέρθηκε και στη σπουδαία συμβολή της προέδρου του σωματείου κας Μαρίας Θεοδωρίδου η οποία υπήρξε ο πρωτεργάτης  και εξακολουθεί να είναι ο στυλοβάτης της όλης προσπάθειας , χαρακτηρίζοντας την  δημιουργό πρεσβευτών της Καλύμνου. Ο  Δήμαρχος ευχαρίστησε  τα μέλη και τους εκπαιδευτικούς του  σωματείου  τονίζοντας τη σημασία της συλλογικότητας και της αφοσίωσης σε ένα κοινό σκοπό .     

Εξάλλου την Παρασκευή 22 Ιουλίου ο κος Δήμαρχος παραβρέθηκε στην τελετή λήξης του προγράμματος  ενώ το πρωί της ίδιας μέρας (Παρασκευή 22 Ιουλίου) –συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο τύπου  ,δημοτικό σύμβουλο κο Ποθητό  Μαγκούλια- επισκέφθηκε το σχολείο του Πανόρμου και πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στους φοιτητές του προγράμματος. Ο  Δήμαρχος  δέχθηκε τις ευχαριστίες της προέδρου του σωματείου κας Θεοδωρίδου για τη συμβολή του Δήμου Καλυμνίων στην ομαλή λειτουργία του προγράμματος.

 

Από  το γραφείο τύπου.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος

Ποθητός Μαγκούλιας 

Διαβάστηκε 1486 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 10:16

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates