Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 14:27

Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κο Τέρενς Κουίκ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 9-8-2016

Συνάντηση  εργασίας  είχε ,σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00μ ο Δήμαρχος  Καλυμνίων  κος Ιωάννης Α. Γαλουζής με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ  κο Τέρενς  Κουίκ .Στη συνάντηση που είχε διάρκεια  70 λεπτά, παραβρέθηκαν στελέχη των ΑΝ.ΕΛ , ο πρόεδρος της  Ένωσης Καλυμνίων Αττικής  κος Δημήτρης Καλικάτζαρος ,οι αντιδήμαρχοι  κοι  Ρήγας  και  Τηλιακός  καθώς  και ο πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού κος Νέστωρ  Φρατζής.

 Ο  Δήμαρχος κος Γαλουζής  ενημέρωσε τον υφυπουργό κο Κουίκ για θέματα που απασχολούν το Δήμο Καλυμνίων , όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου ,το καταδυτικό πάρκο στην περιοχή των Αργινωντών,  η λειτουργία του ΧΑΔΑ ,ο ΤΟ.Σ.Δ.Α .Αναφορά έγινε και στο πρόβλημα που έχει το νησί της Καλύμνου ,με τις ελλιπείς συγκοινωνίες . Ο δήμαρχος  τόνισε ότι η Κάλυμνος  «αδικείται» ,καθώς οι προβληματικές συγκοινωνίες αποτελούν τροχοπέδη στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού.  Επεσήμανε ότι η Κάλυμνος είναι έδρα περιφερειακής ενότητας και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από το κεντρικό κράτος. Συζητήθηκαν επίσης θέματα τουρισμού ,πολιτισμού –διαχείρισης αρχαιολογικών χώρων.

Ο υφυπουργός  ενημέρωσε το δήμαρχο για το έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την υλοποίηση των θεμάτων που απασχολούν την Κάλυμνο και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να δρομολογηθούν  θετικές εξελίξεις.

 

Για το γραφείο τύπου

Ο εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος

Ποθητός  Μαγκούλιας

 

Διαβάστηκε 1429 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 14:39

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates