• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κο Γιάννη Φλεβάρη
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 12:59

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κο Γιάννη Φλεβάρη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 30-9-2016

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κο Γιάννη Φλεβάρη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Έπαρχο της Περιφ. Ενότητας Καλύμνου κο Ιωάννη Θεμέλαρο, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κος Μ. Ρήγας και ο Υπεύθυνος Τουρισμού κος Ν. Φρατζής.

 Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του κου Αντιπεριφερειάρχη, που αφορούν κυρίως τον πρωτογενή τομέα, την τυποποίηση και τις δυνατότητες εξαγωγής προϊόντων  τοπικής παραγωγής καθώς και θέματα διαχείρισης απορριμμάτων.

Ιδιαίτερα διευκρινίστηκαν θέματα, που αφορούν την βέλτιστη δυνατή λειτουργία του δημοτικού ελαιοτριβείου για τη φετινή χρονιά, το οποίο καλύπτει κάθε χρόνο την αυξημένη ζήτηση των τοπικών ελαιοπαραγωγών .

Ο κος δήμαρχος δήλωσε ότι στο σχεδιασμό της δημοτικής  αρχής, βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου σύγχρονου ελαιοτριβείου, το οποίο θα πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, έργο στο οποίο η Περιφέρεια με τις υπηρεσίες της πρόκειται να σταθεί αρωγός, σύμφωνα με τη δέσμευση του κου Αντιπεριφερειάρχη. 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

 

Διαβάστηκε 1418 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates