• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Καλυμνίων, κου Ιωάννη Γαλουζή, από κοινού με την πρόεδρο της ΟΕΘΑ κα Μαρία Βενέτη καθώς και τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού κο Γ. Διαμαντή
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 14:50

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Καλυμνίων, κου Ιωάννη Γαλουζή, από κοινού με την πρόεδρο της ΟΕΘΑ κα Μαρία Βενέτη καθώς και τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού κο Γ. Διαμαντή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 13-10-2016

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής, από κοινού με την πρόεδρο της ΟΕΘΑ κα Μαρία Βενέτη καθώς και τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού κο Γ. Διαμαντή, με την ευκαιρία της έναρξης της 28ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων Αιγαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας από 13-22 Οκτωβρίου.


Στην προσφώνησή του ο κος δήμαρχος, αφού καλωσόρισε την κα Μ. Βενέτη, ως εκπρόσωπο όλων των συμμετεχόντων στη θεατρική συνάντηση, εξήρε την άψογη συνεργασία του Δήμου με το δ.σ. της ΟΕΘΑ και τόνισε παράλληλα την εύρεση αλλά και δημιουργία θεατρικών υποδομών εκ μέρους της δημοτικής αρχής, με αφορμή την διοργάνωση αυτής της Συνάντησης, γεγονός που ήρθε να καλύψει ένα σημαντικό κενό όλων των προηγούμενων ετών.
Κάλεσε επίσης όλους τους συμπατριώτες μας να παρακολουθήσουν το πλούσιο πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων, το οποίο αρχίζει από απόψε, με παράσταση που θα δοθεί στο αμφιθέατρο του Νικηφορείου Γυμνασίου στις 8.00μμ. από τη Θεατρική Ομάδα Ρόδου.
Η κα Βενέτη τόνισε τη ιδιαίτερη σημασία αυτής της δεκαήμερης θεατρικής συνάντησης για το νησί της Καλύμνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ουσιαστικά έχει συντελεσθεί ένα «θαύμα» όσον αφορά τις θεατρικές υποδομές στην Κάλυμνο, με τη δημιουργία τριών απόλυτα λειτουργικών χώρων, κάτι που δεν υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια και αποτελούσε βασικό ζητούμενο αυτής της διοργάνωσης.
Η επίσημη τελετή έναρξης της 28ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή και ώρα 7.00μμ στον νέο Χώρο Πολιτιστικών Συναντήσεων του Δήμου (πρώην κέντρο By Night).

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1305 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates