Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 11:18

Ενημέρωση και δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του μαστού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 20-10-2016

Ο μήνας Οκτώβρης έχει καθιερωθεί παγκόσμια να είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.


Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» προσκαλούν στον τόπο μας, τον Επίτιμο Συνδημότη μας κ. Γεώργιο Ζωγράφο, Καθηγητή Χειρουργικής, Αναπληρωτή Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν.Α. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ και τους εκλεκτούς συνεργάτες του .
Ο καθηγητής κ. Ζωγράφος με τους συνεργάτες του θα δώσουν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία στις συμπατριώτισσες μας να ενημερωθούν και να εξεταστούν δωρεάν.
Το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ από τις 9:00 π.μ. μέχρι και τις 14:00 μμ. και από τις 16:30 μέχρι 19:00 μμ., ενώ στις 20:00 μμ., σε μια ημερίδα επιφανών επιστημόνων, θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τον Καρκίνο του μαστού, την Πρόληψη και Θεραπεία του, την Εξωσωματική γονιμοποίηση και το ομφαλοπλακούντιο αίμα.
Τη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, από τις 9:00 μέχρι τις 12:00 μ.μ. - θα συνεχιστεί η εξέταση γυναικών στο Νοσοκομείο Καλύμνου.
Ας είμαστε λοιπόν παρούσες όλες οι γυναίκες, ας συνειδητοποιήσουμε πόσο αναγκαία είναι η πρόληψη και ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται. Το οφείλουμε σε μας τις ίδιες και στις οικογένειές μας!
Με την ευγενική χορηγία του ευεργέτη συμπατριώτη μας κ. Γιάννη Αντ. Χαλίκου.


Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1671 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates