Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 13:16

Σύσταση ειδικής επιτροπής εξέτασης αιτήσεων ευπαθών καταναλωτών της ΔΕΗ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 11-7-2018

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι έχει συσταθεί στο Δήμο μας ειδική επιτροπή εξέτασης αιτήσεων ευπαθών καταναλωτών της ΔΕΗ σύμφωνα με το ΦΕΚ 474Β΄/14-2-2018.

 

Η Επιτροπή αυτή έχει την αρμοδιότητα να εξετάζει τις υποβληθείσες αιτήσεις, να αξιολογεί την πραγματική οικονομική και περιουσιακή κατάσταση των αιτούντων προκειμένου να χορηγείται σε αυτούς ειδικό οικονομικό βοήθημα και να δίνεται άμεσα η εντολή για την επανασύνδεση των ευπαθών καταναλωτών με τα δίκτυα της ΔΕΗ .

Οι ειδικότερες προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται από τους αιτούντες καθώς και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αυτών καθορίζεται με το ΦΕΚ 474Β΄/14-2-2018.

Για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής έχει δοθεί παράταση μέχρι 30/7/2018 .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1016 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates