• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Συνάντηση του Δημάρχου Καλύμνου κου Ιω. Γαλουζή, με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου με βασικό θέμα την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 12:01

Συνάντηση του Δημάρχου Καλύμνου κου Ιω. Γαλουζή, με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου με βασικό θέμα την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 10-10-2018

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 10/10/2018, συνάντηση του Δημάρχου Καλύμνου κου Ιω. Γαλουζή, με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου με βασικό θέμα την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου.

Ο κος Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συλλόγου Λογιστών Καλύμνου και δημοτικό σύμβουλο κο Εμμ. Μουσελλή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλιέων κο Μ. Κουλλιά και εκπρόσωπο των συμβολαιογράφων Καλύμνου, κατέθεσε στην κα Υπουργό αναλυτικό υπόμνημα για την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου.
Αναφέρθηκε αναλυτικά στις δυσμενείς επιπτώσεις, που επέφερε στην οικονομική δραστηριότητα του νησιού της Καλύμνου η διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας, ενώ δεν εξοικονομήθηκαν για το κεντρικό κράτος σημαντικά οικονομικά οφέλη από την παρέμβαση αυτή. Τόνισε δε ότι ο Δήμος της Καλύμνου μπορεί να συμβάλει δίνοντας λύση στο κτιριακό πρόβλημα, με στέγαση της υπηρεσίας σε κτίριο ιδιοκτησίας του Δήμου.
Η κυρία υπουργός δήλωσε ότι γνώριζε ήδη το θέμα το οποίο χαρακτήρισε ως δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Καλύμνου και συμφώνησε στο να καθορισθεί ένα χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατόν η επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. στο νησί της Καλύμνου.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κος Ηλίας Καματερός, ο οποίος έχει στηρίξει ενεργά το Δήμο της Καλύμνου στην προσπάθεια για επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ και τόνισε ότι θα παρακολουθήσει και στο εξής στενά το θέμα, ως προς τις φάσεις υλοποίησής του.
Παρών ήταν τέλος ο συμπατριώτης μας πολιτευτής κος Γ. Κασσάρας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση και στηρίζοντας τις θέσεις της Καλύμνου.
Από το Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστηκε 1042 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates