Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 13:50

Ανακοίνωση Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Καλυμνίων θέτει υπό την αιγίδα του τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπου Μονόλογου επί Σκηνής που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Καλεί όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή τη πρωτοβουλία, στη διεξαγωγή της προκριματικής φάσης των αγώνων στο Δήμο μας που λήγει στις 27 Μαρτίου 2024.

Παρέχεται έτσι η ευκαιρία αλλά και το κίνητρο σε συγγραφείς και ερμηνευτές να παρουσιάσουν τις προσωπικές τους δημιουργικές ανησυχίες υπό μορφή θεατρικών μονολόγων, διάρκειας (έως) 15' (σκηνικής παρουσίας) ενώπιον κριτικών επιτροπών. Τον μονόλογο μπορεί να ερμηνεύσει είτε ο συγγραφέας είτε ηθοποιός. Όποιος, όμως, ερμηνεύσει ενώπιον της προκριματικής επιτροπής είναι υποχρεωτικό να ερμηνεύσει και ενώπιον της κριτικής επιτροπής του ημιτελικού και του τελικού. Επιτρέπονται χρηστικά αντικείμενα κατά την παράσταση του μονολόγου. Ούτε σκηνικά, ούτε χρήση μουσικής.

Σχετικά με αυτή τη διαδικασία παρακαλούμε επισκεφτείτε τον ιστότοπο : https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests/54/

Υπεύθυνη ενημέρωσης και δήλωσης συμμετοχής  για τον Δήμο Καλυμνίων είναι η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού :

κα Χρυσοβαλάντω Καναβούρη e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλέφωνο 2243360115.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστηκε 218 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 13:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.