Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 11:13

Μήνυμα Δημάρχου για το Πάσχα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΗΝΥΜΑ

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται Καλό και ειρηνικό Πάσχα με Υγεία, σε όλους τους απανταχού Καλύμνιους και τις οικογένειές τους.

.

 

Η θυσία του Θεανθρώπου, ας συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης στις δύσκολες ώρες, και της ανιδιοτελούς θυσίας, για τον συνάνθρωπό μας, που έχει ανάγκη.

Η Ανάσταση του κυρίου, ας φωτίσει την ψυχή και τον νου όλων μας και ας φέρει την αγάπη , την ειρήνη και τη σωτηρία , στη δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση χώρα μας.

Η Ανάσταση του Κυρίου, φέρνει σε όλους μας το μήνυμα της ελπίδας για την τελική νίκη στην επίτευξη των στόχων, που έχει θέσει ο καθένας από εμάς σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

 Κάθε αγώνας, κάθε μάχη για πρόοδο, δικαιώνεται πάντοτε μέσα από σκληρή και επίπονη διαδικασία, που οδηγεί τελικά στη λύτρωση.

 Καμία θυσία και καμία προσπάθεια δεν είναι εξ αρχής χαμένη, αρκεί να πιστεύουμε σε αυτήν με όλη μας τη δύναμη και να την υπηρετούμε με ειλικρίνεια και αφοσίωση. 

Με αυτές τις σκέψεις -κλείνοντας- ο δήμαρχος Καλυμνίων εύχεται από καρδιάς σε όλους τους συμπατριώτες μας, Καλό Πάσχα με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1617 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:21

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates