Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 19:30

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κύριε Διακομιχάλη.
Αν κάτι χαρακτηρίζει το Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή είναι η ψυχραιμία και η μεθοδικότητα στη διεκδίκηση επιλογών που οδηγούν την Κάλυμνο σε τροχιά ανάπτυξης.

Κατανοούμε την αδυναμία σας να παραδεχθείτε αυτή την αυταπόδεικτη πραγματικότητα ,καθώς η «μεσσιανική» αντίληψη που σας χαρακτηρίζει, σας οδηγεί στην οικειοποίηση κάθε αναπτυξιακού έργου που γίνεται στο νησί μας. Δε θα μπορούσε λοιπόν να σας ξεφύγει και η Α.Ε.Ν !
Ωστόσο ,δυστυχώς για σας, η πραγματικότητα σας διαψεύδει , καθώς η Α.Ε.Ν Καλύμνου ιδρύθηκε και λειτούργησε το 2018 μετά από συντονισμένες προσπάθειες τόσο σε κεντρικό όσο σε τοπικό επίπεδο , ενώ στη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή με τον Υπουργό κο Κουβέλη και τον αναπληρωτή υπουργό κο Σαντορινιό δόθηκε η διαβεβαίωση για άμεση λειτουργία και του τμήματος Μηχανικών στην Α.Ε.Ν Καλύμνου (εφόσον οι διαδικασίες το επιτρέψουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο ,αλλιώς από το 2020).
Όσο για τα χρίσματα .Η παράταξη ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ και η δημοτική αρχή του Γιάννη Γαλουζή έχει πάρει το χρίσμα από τον καλυμνιακό λαό . Ο λαός που μας εμπιστεύτηκε το 2014 θα το κάνει και στις επικείμενες εκλογές .Γιατί ο λαός έχει κρίση και κρίνει ,δε χρειάζεται Μεσσίες .
Κύριε Διακομιχάλη.
Θεωρούμε ότι όλοι οι φοιτητές της Α.Ε.Ν αξίζουν τη φροντίδα και την υποστήριξη όλων μας ,είτε προέρχονται από τις λίστες επιλογής είτε από τις λίστες επιλαχόντων Δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού οι επιλαχόντες.
Κύριε Διακομιχάλη.
Σας χαρίζουμε το ονοματεπώνυμο. Η Κάλυμνος κρατά την Α.Ε.Ν
Δημοτική αρχή Γιάννη Γαλουζή . Οραματιζόμαστε –Σχεδιάζουμε- Διεκδικούμε- Υλοποιούμε.
Από το Γραφείο Τύπου.

Διαβάστηκε 1393 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates