Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 12:45

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 30-6-2020

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι έχει ανοίξει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικό Τουρισμό.
Στο νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ (2020-2021) μπορούν για πρώτη φορά να υποβάλουν αίτηση δικαιούχοι, εφόσον στην αίτηση έχουν δηλώσει παιδί με αναπηρία σε ποσοστό 50% και άνω, ανεξαρτήτως αν έλαβαν συμμετοχή κατά την προηγούμενη περίοδο.
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.
Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης αφορούν το διάστημα από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.
Η παραμονή των δικαιούχων στα καταλύματα μπορεί να έχει διάρκεια από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ή από μία έως έξι διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.
Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Συνολικά θα χορηγηθούν 300.000 επιταγές και ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 30.000.000 €.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΟΑΕΔ

Από το Γραφείο Δημάρχου
& Επικοινωνίας

Διαβάστηκε 1088 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.