Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 13:15

Δελτίο τύπου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 7-9-2020

Τις τελευταίες ημέρες με την ολοκλήρωση μιας δικαστικής διαμάχης πολλών χρόνων στο Συμβούλιο της Επικρατείας μεταξύ των Εταιριών ΚΑΤΡΗ-ΑΡΓΩ, που είχε ως αποτέλεσμα να σφραγιστούν τρεις δεξαμενές της Εταιρίας ΚΑΤΡΗ από τη Διεύθυνση Εμπορίου, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που είχε εκδοθεί το έτος 2018, εισέπραξα με ειρωνικό τρόπο ευχαριστίες, τόσο εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, όσο και η «παρεούλα» μου, όπως χαρακτηριστικά μας αποκάλεσαν οι εκπρόσωποι της οικογένειας ΚΑΤΡΗ, γι αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, λες και ήμασταν υπεύθυνοι εμείς για το σφράγισμα.
Στην πολύχρονη παρουσία μου στα Δημοτικά πράγματα του νησιού, είναι γνωστό ότι συγκρούστηκα με επιχειρηματικά συμφέροντα με προσωπικό κόστος. Ως εκ τούτου, ο όποιος υπαινιγμός σε βάρος μου και σε βάρος της παράταξής μου δεν μας αγγίζει, γιατί γνωρίζουν οι Καλύμνιοι ότι με δική μου πολιτική απόφαση και της παράταξής μου, που ήμασταν την περίοδο 2011-2014 πλειοψηφία στο Δήμο, μετά το αποτέλεσμα της απογραφής του έτους 2011 που είχε ενοποιήσει τον οικισμό της Χώρας με τον οικισμό της Πόθιας, προσφύγαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να αλλάξουμε εκείνη την απαράδεκτη απόφαση.
Τελικά η επιλογή μου εκείνη μας δικαίωσε, αφού το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε ότι είναι ξεχωριστός ο οικισμός του Χωριού από τον οικισμό της Πόθιας, που ήταν αυτό που επιζητούσε και ήθελε η Εταιρία ΚΑΤΡΗ.
Γι΄ αυτό, χωρίς διάθεση να εμπλακώ γιατί δεν μου επιτρέπεται, σε μια διαμάχη δυο Καλύμνικων εταιριών, επειδή με ανοίκειο τρόπο ενέπλεξαν εμένα και την παράταξη μου μέλη της οικογένειας Κάτρη, ρωτώ ευθέως γιατί ενώ οι δύο εταιρείες ήταν στα δικαστήρια, δηλαδή ήταν «στα μαχαίρια» όπως λέει ο απλός λαός, η εταιρεία ΚΑΤΡΗ πολλές φορές και για μεγάλο χρονικό διάστημα προμηθευόταν καύσιμα από την ΑΡΓΩ;
Επίσης με την έναρξη του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ και μέχρι πριν περίπου 1,5 μήνα η ΑΡΓΩ προμήθευε την εταιρεία ΚΑΤΡΗ με καύσιμα. Γιατί λοιπόν κοροϊδεύουν τον κόσμο;
Αυτά για να γνωρίζει ο Λαός αλήθειες και τι παιγνίδια παίζονται και να μην ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα οι επιχειρηματίες, γιατί στις μικρές κοινωνίες όλα αργά ή γρήγορα έρχονται στη επιφάνεια και ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματα του. Γι΄ αυτό θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί.

Από το Γραφείο Δημάρχου
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστηκε 733 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates