Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 13:35

Δελτίο τύπου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟ ΤΟ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑ “ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΆ” ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ & ΙΣΤΟΡΊΑΣ.

Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι το πείραμα προβολής κινηματογραφικών ταινιών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου Πολιτισμού & Ιστορίας Δήμου Καλυμνίων, είχε απόλυτη επιτυχία.

Με τον καινούργιο ηλεκτρονικό και άλλο εξοπλισμό που εξασφαλίσαμε από το πρόγραμμα “Φιλόδημος 2”, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου, η λειτουργία του χώρου και ως σινεμά, αποδείχθηκε εφικτή.

Τα σύγχρονα μηχανήματα ήχου και προβολής, η πλάτους 4.50 μέτρων οθόνη, ο φωτισμός και όλα τα τεχνολογικά δεδομένα λειτούργησαν άριστα.

Η αίθουσα όπως όλοι γνωρίζουμε πάντα διέθετε τουαλέτες, καθαρίστρια του Δήμου επιμελείται καθημερινά, έχει δεύτερη αίθουσα κινδύνου και προσφάτως αποκτήσαμε πλήρη εξοπλισμό κυλικείου εκδηλώσεων.

Επιδέχεται 150 θεατές, χωρίς την κατασκευή του παταριού που θα προσθέσει άλλες 70, αριθμός επαρκέστατος για τις επικρατούσες συνθήκες στον χώρο του σινεμά.

Τέλος, ιδιαιτέρως μας χαροποίησαν τα ενθουσιώδη σχόλια των παρευρισκομένων για την ποιότητα της βραβευμένης με OSCAR ταινίας, την οποία θα προβάλουμε ξανά.

Μετά το φθινόπωρο, θα καθιερώσουμε προβολές σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Για αυτό προτρέπουμε τους συμπατριώτες μας να συστήσουν Ομάδα Φίλων Κινηματογράφου για καλύτερη επικοινωνία και προτάσεις επιλογής ταινιών.

              

Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστηκε 77 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δελτίο τύπου Δελτίο τύπου »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates