ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Καλύμνου
Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των σχολικών κτηρίων του νησιού, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής.
Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Καλύμνου. Πραγματοποιείται εσωτερικά του κτηρίου συντήρηση και ελαιοχρωματισμός, όπως και επισκευές στα σημεία που χρήζουν παρέμβασης.
Για πρώτη φορά εκτελούνται εργασίες συντήρησης όλων των σχολικών κτηρίων, με τα συνεργεία να εργάζονται πυρετωδώς και ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν από τον ανάδοχο εργολάβο, μεγαλύτερης κλίμακας παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σχολικά συγκροτήματα.
Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαστροκούκος, σε καθημερινή βάση πραγματοποιεί επιτόπια αυτοψία στα σχολικά κτήρια που εκτελούνται οι εργασίες, σε διαρκή συνεργασία με τους αρμόδιους υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες και να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.
Από το Γραφείο Δημάρχου
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων