Σημειώνουμε ότι το τελευταίο διάστημα και παρά τις επανειλημμένες έγγραφες και προφορικές παρεμβάσεις του κου Δημάρχου -κατόπιν σχετικών οχλήσεων των υπαλλήλων- προς τους υπευθύνους των ΕΛΤΑ, το γραφείο της Καλύμνου συνεχίζει να υπολειτουργεί ουσιαστικά καθώς για την εξυπηρέτηση των πολιτών υπάρχουν 4 μόνο υπάλληλοι από 10 που ήταν παλιότερα.
Ο κος Δήμαρχος στέκεται υποστηρικτικά προς τον αγώνα των εργαζομένων για την ενίσχυση του τοπικού παραρτήματος των ΕΛΤΑ σε προσωπικό, όπως τους δήλωσε ο ίδιος, και υποσχέθηκε πως θα εντείνει τις παρεμβάσεις του προς την κεντρική διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Είναι απαράδεκτη η απαξιωτική αντιμετώπιση και ουσιαστική υποβάθμιση της εξυπηρέτησης ενός νησιού όπως είναι η Κάλυμνος, με 16.500 κατοίκους, που αποτελεί κέντρο Επαρχίας, και με τουριστική κίνηση αυξημένη τους καλοκαιρινούς μήνες.
Από το Γραφείο Επικοινωνίας