Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 10:59

Δελτίο τύπου σχετικά με τη λειτουργία της σχολής Δυτών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ημερομηνία: 8-1-2015

Προς: ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι κατόπιν συντονισμένων μας προσπαθειών, υπεγράφη σήμερα 8/1/2015 από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κο Μ. Βαρβιτσιώτη, η προκήρυξη για  τη λειτουργία της Σχολής Δυτών στο νησί μας.

.

 

Η λειτουργία της Σχολής αφορά το έτος 2015 και ως ημερομηνία έναρξης μαθημάτων ορίζεται, από την σχετική προκήρυξη η 9η/2/2015, με συνολική διάρκεια μαθημάτων τις 40 ημέρες κατ΄ ελάχιστον.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα πρέπει να αποστέλλονται στο Λιμεναρχείο Καλύμνου, μέσω οποιασδήποτε Λιμενικής Αρχής, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται τόσο στο Λιμεναρχείο όσο και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, ως Δημοτική Αρχή, καθώς όχι μόνο θα συμβάλει στην τόνωση της τοπικής μας οικονομίας, αλλά παράλληλα παρέχει και πολύτιμη εκπαίδευση σε όσους ενδιαφέρονται για τα υποθαλάσσια επαγγέλματα, ενώ επιπλέον παίζει ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση και διάδοση ενός παραδοσιακού επαγγέλματος, στο οποίο το νησί μας έχει μακραίωνη παράδοση . 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1746 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:09

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates