Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 11:01

Συνάντηση του Δημάρχου με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διευθυντών Αρχιμαγείρων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 19-1-2015

Προς: ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διευθυντών Αρχιμαγείρων, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, στο γραφείο του στο Δημοτικό Κατάστημα.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο, σχετικά με την δημιουργία ομάδας με την ονομασία Γεύμα Αγάπης-Meal of Love, με σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά των υπηρεσιών τους  στα συσσίτια αγάπης, ανά την επικράτεια. 

Ενόψει δε της διοργάνωσης στο νησί μας, ενός συσσιτίου αγάπης στις 26/2/2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Μητρόπολη Καλύμνου, η Ομοσπονδία ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου και του κου Δημάρχου προσωπικά. 

Ο κος Δήμαρχος  ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για την πρωτοβουλία τους αυτή  και τους συνεχάρη για  την ιδιαίτερα σημαντική κοινωνική τους  προσφορά. Τους διαβεβαίωσε δε, ότι τόσο ο Δήμος μέσω των υπηρεσιών του, όσο και ο ίδιος προσωπικά, θα ενισχύσει εμπράκτως την προσπάθεια αυτή και θα συμπαρασταθεί με όσα  μέσα  διαθέτει και όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, στο ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό τους έργο.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

.
Διαβάστηκε 1341 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates