Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 11:02

Συνάντηση με υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 20-1-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιούν οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού μας ενόψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, κα Αγλαϊα Κυρίτση, δημοσιογράφος. 

Η κα Κυρίτση, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, καθώς και από τον υποψήφιο στη Δωδεκάνησο κο Η. Καματερό, είχε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση  με τον κο Ιωάννη Γαλουζή, πάνω σε τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν τη δημόσια διοίκηση γενικότερα, αλλά και τη λειτουργία του Δήμου μας ειδικότερα.

Συγκεκριμένα, ο κος Δήμαρχος  έθεσε μια σειρά από θέματα στην κα Α. Κυρίτση, όπως η ουσιαστική λειτουργία του Γ.Ε.Φ. (Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων ) στο νησί μας με τρόπο που να καλύπτονται οι ανάγκες των φορολογούμενων συμπολιτών μας, οι οποίες προέκυψαν από την μετεγκατάσταση της Εφορείας στην Κω. Επίσης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν για την λειτουργία της Γραμματείας ΚΕΠΑ στο ΙΚΑ Καλύμνου προκειμένου -με χρήση των  υπαρχουσών δομών- να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη πιστοποίησης της αναπηρίας τους.

Περαιτέρω, ο κος Δήμαρχος αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν την αναγκαιότητα των διαδημοτικών συνεργασιών, καθώς επίσης και στην ζητούμενη ευελιξία του Κράτους και των υπηρεσιών του. Ανέδειξε δε, τα  προβλήματα που ανακύπτουν στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και έχουν να κάνουν -σε μεγάλο βαθμό- με την ύπαρξη μειωμένου αλλά και μη επαρκώς ειδικευμένου προσωπικού.   

.

 

Η κα Κυρίτση, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα της εξέθεσε ο κος Δήμαρχος και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί μετεκλογικά στην κατεύθυνση της δημιουργίας νέων οργανικών θέσεων εργασίας για τη στελέχωση των Δήμων και της Δημόσιας Διοίκησης γενικότερα. Όσο για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών αλλά και την  ανάπτυξη των νησιών, ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πλέον, θα ανοίξει  μετά τις εκλογές ένα κύκλο  ανοικτής διαβούλευσης με τις τοπικές κοινωνίες για την καταγραφή των πραγματικών αναγκών τους και την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων προς υλοποίηση.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1391 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:08

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates