Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 11:05

Συγχαρητήριες επιστολές στους εκλεγέντες βουλευτές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 29-1-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού μας, έστειλε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, με τις οποίες εξέφρασε τα θερμά  συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές του.

.

 

Ο κος Δήμαρχος σημείωσε ότι στην  ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο μας, όπως είναι η συγκεκριμένη, η εμπειρία  στα κοινά, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής μας καθώς και η διάθεση για δουλειά, θα αποτελέσει την εγγύηση της προσφοράς τους, όχι μόνο στη Δωδεκάνησο αλλά  και στην πατρίδα μας γενικότερα.

Τόνισε δε, ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η δημοτική αρχή του νησιού μας στο σύνολό της, προσβλέπει σε μια συχνή επαφή και δημιουργική σύμπραξη με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του Νομού μας στο Κοινοβούλιο.

 Κλείνοντας o κος Δήμαρχος υπογράμμισε ιδιαίτερα, ότι είναι χρέος όλων των αιρετών  να πορευθούν από κοινού στον δρόμο στον οποίο έχουν υποδείξει οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους. Ένας δρόμος, που -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- έχοντας ως βάση τον αμοιβαίο σεβασμό, τη γνώση της υπάρχουσας κατάστασης και την από κοινού συνεργασία, θα οδηγήσει σε σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Θα διασφαλίσει δε επίσης, την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών -όπου αυτό είναι απαραίτητο- καθώς και την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων της καθημερινότητας, τα οποία συχνά στέκονται ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1509 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:08

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates