Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 11:05

Συναντήσεις εργασίας στη Ρόδο, του Δημάρχου Καλυμνίων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 5-2-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε διήμερο συναντήσεων εργασίας στη Ρόδο, βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής, με την ιδιότητά τους ως αντιπρόεδρος της ΑΝ.ΔΩ.

Κατά την  παραμονή του στο νησί της Ρόδου, ο κος Δήμαρχος είχε επαφές και συναντήσεις με παράγοντες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής. Κατά τη διάρκεια των επαφών αυτών εξετάστηκαν διεξοδικά όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν σε έργα, τα οποία  βρίσκονται σε εξέλιξη ή σε φάση δημοπράτησης για το νησί μας.

Επιτεύχθηκε η έγκριση της παράτασης και η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου μας και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για το έργο της «Ανάπλασης-ανάδειξης του ιστορικού κέντρου Πόθιας- Αρχαιολογικού Μουσείου». 

Επίσης λήφθηκε η τελική έγκριση για τα έργα που είναι ενταγμένα στο  Leader αλιείας και  αφορούν σε πλακοστρώσεις στις περιοχές Σκάλια - Εμπορειό καθώς και τη συντήρηση και διάνοιξη νέων αναρριχητικών διαδρομών.

Έγιναν ακόμα επαφές σχετικά με το θέμα της λειτουργίας του  ΧΥΤΑ στο νησί μας καθώς και με την πορεία των ιδιωτικών επενδύσεων στον τομέα της αλιείας, δράσεις οι οποίες είναι επίσης ενταγμένες στο πρόγραμμα Leader.

Tέλος, προσδιορίστηκε ο χρόνος διεξαγωγής της προσεχούς συνεδρίασης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας . 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

.

Διαβάστηκε 1438 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:07

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates