Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 11:11

Επίσκεψη Δημάρχου στην Αθήνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 24-3-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εκδήλωση της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, παρευρέθηκε μετά από επίσημη πρόσκληση, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής τη Δευτέρα 23/3/2015. Στην εκδήλωση, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του Συλλόγου έγινε και η παρουσίαση του λεξικού του Καλυμνιακού ιδιώματος-έκδοσης του Αναγνωστηρίου Καλύμνου. 

.

 

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κος δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κο Σακ. Τηλιακό, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπ. Οικονομίας-Υποδομών-Ναυτιλίας και Τουρισμού. 

Στη συνάντηση εργασίας συμφωνήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης έργων επισκευής και συντήρησης των κτιρίων του Λιμενικού ταμείου, όπως και των κτιρίων όπου στεγάζεται η δημοτική  Φιλαρμονική και το Λιμεναρχείο. Επίσης, οριστικοποιήθηκε η έγκριση και χρηματοδότηση της μελέτης για την απαραίτητη επισκευή στο λιμανάκι του Μελιτσάχα.

Με τους παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας συζητήθηκαν επίσης και θέματα που αφορούν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Επαρχίας μας με τον Πειραιά αλλά και το κέντρο της Περιφέρειας, ιδιαίτερα εν όψει της τουριστικής περιόδου, που βρίσκεται προ των πυλών.

Τέλος, συνάντηση εργασίας είχε ο κος δήμαρχος και με τον πρόεδρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) κο Παν. Σταμπουλίδη, σχετικά με θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και διαχείριση της Ιχθυόσκαλας και του πρωτογενούς εμπορίου στο νησί μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Διαβάστηκε 1644 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:04

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates