Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 13:16

Εκδήλωση βράβευσης αθλητών και αθλητικών σωματείων για το 2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος, 17-8-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε  χθες ,  16/08/2015,   η  εκδήλωση βράβευσης  αθλητών και αθλητικών σωματείων  για το  2015. Στο Χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καλυμνίων  κος Ιωάννης  Γαλουζής  ,αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση της εκδήλωσης πρότεινε  η εκδήλωση αυτή  να καταστεί  θεσμός  με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών  πραγμάτων της Καλύμνου και την ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

.

 

Ο δήμαρχος τόνισε ότι , παρόλες  τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνά ο τόπος μας ,τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και η Επιτροπή Αθλητισμού εξασφάλισαν ένα ικανοποιητικό κονδύλι για την  υλοποίηση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων. Αποτελεί στόχο –όπως είπε- της δημοτικής αρχής να υποστηρίξει τα σωματεία και τους αθλητές να συμμετέχουν σε πανελλήνιους αγώνες ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης αλλά και σεβασμό προς το έργο που επιτελείται στον τομέα του αθλητισμού.

Το βαθύτερο νόημα της εκδήλωσης είναι να προβληθεί η βαθύτερη αξία της νίκης ,να τονιστεί η αξία του  «ευ  αγωνίζεσθαι» και να αναδειχθούν τα διαχρονικά ιδεώδη του αθλητισμού. 

Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος συγχάρηκε τον πρόεδρο της επιτροπής αθλητισμού ,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και την αρμόδια υπηρεσία για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν  για την αναβάθμιση του αθλητισμού στο νησί μας. 

Από το Γραφείο  Τύπου.

Διαβάστηκε 1284 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 14:00

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates